onsdag, april 02, 2014

Tomo-con har fået bloggen her!

Så har Tomo-con fået bloggen her, så det vil være mere overskueligt at finde alle informationerne man søger uden at være på Facebook! YAY!
 
  • Hvornår: D. 18-20 april 2014
  • Tid: Fredag 16:00 - Søndag 17:00
  • Hvor: Ølstykke 3650, Hampelandvej 7B
  • Pris: 50 kr. inkl. Soveplads og morgenmad
 
Tomo-con er?: 
Connen her hedder Tomo-con, som en forkortelse af Tomodachi-con, der betyder venner på japansk. Fordi det, som er vigtigst til cons er at hænge ud sammen med sine venner, samt få nogle nye! Generelt er fællesskabet bare det som betyder mest!
 Før har vi holdt en lille con som hed Momo-con, men navnet er blevet ændret til Tomo-con, da vi fandt ud af, at navnet momo-con allerede var taget.
Denne con er kun blevet mulig at holde takke været Projektværkstedet i Egedal kommune. Projektværkstedet giver unge mennesker mulighed for lære SELV at iværksætte, hvad vi har lyst til, så vi kan få noget erfaring angående det.
Gennem Projektværkstedet får vi af deres dejlige projektvejledere vejledning, gode råd og økonomisk støtte. Tryk HER, for at komme til deres hjemmeside.
 
Under Tomo-con vil der komme en masse sjov! Vi tilbyder Artist Alley, Gameroom, Kreativt rum, en thai madbod, Comic Party dukker op, konkurrencer med sponsoreret præmier og meget mere!
 
Vi glæder os utroligt til at se dig dukke op til Tomo-con!
Tegning © Louise A. Christensen
& farvelægning af Sandie Hovmand
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar